Atenție, există doar un număr limitat de abonamente Telekom pentru ceasurile Topigeon!

În urma parteneriatului realizat între Federația Națională a Crescătorilor de Porumbei din România și Telekom România, columbofilii care dețin ceasuri Topigeon au la dispoziție un abonament promoțional deosebit de avantajos: desigilare de acasă, telefonie fără limită de minute indiferent de reţea, SMS-uri și internet fără limită pe tot parcursul anului, plus transmiterea live a sosirilor porumbeilor. Prețul pachetului de servicii este de 199 lei/an, iar perioada contractuală este de doi ani, începând cu 1 Aprilie 2019. Achiziționarea acestui abonament se poate face până la cel târziu 15 Aprilie 2019.

Ca urmare a numărului mare de cereri din partea columbofililor, FNCPR atrage atenția asupra numărului limitat de abonamente disponibile:

„Dorim să vă informăm că numărul abonamentelor TOPIGEON este limitat și că Federația nu își asumă faptul că acestea nu vor ajunge pentru toți doritorii. Sugerăm tuturor celor care își doresc să beneficieze de acest tip de abonament să se grăbească cu achiziționarea lor, numărul lor fiind limitat.

După terminarea abonamentelor, singura opțiune viabilă va fi cea de achitare a taxei de 100 de lei pe an și de folosire a cartelelor de telefon propri”, se arată în comunicatul oficial al Federației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO