Clubul Gold – o nouă abordare, un nou succes!

Proiectul „Clubul Gold“, iniţiativă a Federaţiei Naţionale a Crescătorilor de Porumbei din România, creşte frumos de la an la an, oferind columbofililor români posibilitatea de a-şi monetiza pasiunea şi talentul. Şi în acest an, precum în precedenţii, numărul de columbofili care au achiziţionat inele Gold a crescut, fondul total de premiere la nivel naţional fiind unul fără precedent: 298.860 lei. 32 de asociaţii judeţene sunt implicate în acest proiect, 61% din întregul fond de premiere urmând să se întoarcă la nivelul acestora pentru a fi premiaţi pe plan local primii cinci performeri care „au pariat“ pe revoluţionarul „Club Gold“.

În ciuda spiritului sceptic ce pare a caracteriza naţiunea noastră în ultimii 30 de ani, Federaţia Naţională a Crescătorilor de Porumbei din România reuşeşte să-şi demonstreze capacitatea managerială prin creşterea de la an la an a celui mai important concurs cu premii în bani organizat vreodată în columbofilia română, „Clubul Gold“.

Regulament nou, câştiguri mai multe pentru mai mulţi columbofili

Pentru sezonul 2020, fondul de premiere al „Clubului Gold“ a ajuns la cifre fără precedent, 298.860 lei, columbofilii români achiziţionând 14.983 de inele Gold, cu 6% mai multe decât anul trecut şi cu 73% mai mult decât în 2017! Cifrele relevă un progres clar în ceea ce priveşte credibilitatea proiectului la nivelul întregii ţări, cu atât mai mult cu cât, anul viitor, columbofilii din 32 de asociaţii judeţene vor fi premiaţi în cadrul acestui concurs.
„Este o reuşită extraordinară a Federaţiei Naţionale a Crescătorilor de Porumbei din România, care subliniază, încă o dată, interesul federaţiei de a acorda şansa unor câştiguri extrem de importante tuturor crescătorilor, indiferent de judeţ, pentru a asigura cât mai multe şanse de câştig, indiferent de zona în care se zboară şi de numărul de crescători care participă la un concurs. Vreau să subliniez faptul că, pe lângă cele 10 premii a câte 10.000 de lei oferite la nivel naţional, FNCPR acordă, anul viitor, nu mai puţin de 115 premii crescătorilor la nivel de asociaţie judeţeană, în ideea de a oferi columbofililor români şanse multiple de câştig. Începând de anul viitor, prin înţelegerea şi implementarea acestui sistem, orice asociaţie afiliată federaţiei va avea şanse să acorde crescătorilor, pe plan local, premii mult mai mari ca valoare. Din acest punct de vedere, invităm şi asociaţiile care până în prezent nu s-au implicat în acest proiect să analizeze şi să popularizeze această frumoasă competiţie printre membri lor, generând astfel un alt pol de interes pentru columbofilii români dornici a încerca lucruri noi“, a declarat Alexandru Huzu, vicepreşedinte al FNCPR şi coordonator al „Clubului Gold“.

Tot Banatu-i fruncea!

Ca şi în urmă cu un an, în 2019 asociaţia columbofilă aflată pe primul loc ca număr de inele Gold achiziţionate este tot Aradul. Nu mai puţin de 1.367 de inele au fost achiziţionate de către crescătorii arădeni, motiv pentru care, în 2020, pe lângă cele 10 mari premii a câte 10.000 de lei oferite la nivel naţional la care vor concura, cei mai buni 5 columbofili pe plan local vor încasa câte un premiu de 3.364 de lei fiecare. Pe locurile 2 şi 3 se situează judeţele Suceava şi Prahova, 910 respectiv 888 de inele Gold, în timp ce, din provincia Oltenia, Vâlcea (800 de inele) şi Mehedinţiul (700 de inele) ocupă locurile 5 şi 6.
Pentru a înţelege şi mai bine noul sistem de premiere, merită subliniat faptul că un număr de 5 crescători din 15 judeţe vor încasa, pe plan local, o sumă formată din patru cifre, cuprinsă între 1.000 de lei şi peste 3.300 de lei, în timp ce, anul trecut, în această fericită situaţie se aflau columbofilii din doar 5 judeţe.
Vă reamintim faptul că, prin noul regulament al „Clubului Gold“, Federaţia Naţională a Crescătorilor de Porumbei din România acordă zece premii la nivel naţional, obligatoriu macăr câte unul în fiecare provincie, în valoare de 10.000 de lei brut, în timp ce la nivel judeţean sunt acordate câte cinci premii cu un cuantum direct proporţional cu numărul de inele vândute. În acest fel, aria de premiere şi numărul de columbofili premiaţi au crescut semnificativ, decizia Federaţiei de a oferi unui număr mai mare de columbofili şansa de a câştiga un frumos premiu în bani dovedindu-se salutară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO