Surprize plăcute pentru participanţii la Expoziţia Naţională!

Expoziția Națională Columbofilă, care va avea loc la Brașov în perioada 17-19 ianuarie 2020, este evenimentul central al anului pentru toți crescătorii de porumbei din România. Zilele columbofiliei românești reprezintă punctul culminant după un an întreg de muncă, momentul în care pot fi văzuți, laolaltă, cei mai buni porumbei din România, iar Gala Campionilor celebrează pe cei mai buni dintre crescători. Însă, Expoziția Națională este și un bun prilej pentru achiziții, fie că vorbim de produse, hrană sau chiar porumbei, din acest motiv fiind amenajată în fiecare an o sală specială, destinată exclusiv mediului comercial.

„Produse Columbofile”, firma fraților Radu, prezentă și anul acesta la Brașov
Cu o veche tradiție pe piața de produse și accesorii pentru porumbei, frații Radu din Cugir, administratorii firmei „Produse Columbofile” sau „Radu Duo”, vor fi și anul acesta prezenți la Expoziția Națională. Crescătorii interesați vor putea să achiziționeze diverse produse pentru porumbei, hrană sau accesorii, frații Radu colaborând cu cele mai renumite brand-uri de pe piața columbofilă. „Încă din anul 2009 punem la dispoziția crescătorilor care vin la Expoziția Națională produse pentru porumbei dintre cele mai diverse, hrană și accesorii. La noi se vor putea găsi produse de la firme foarte cunoscute la nivel mondial, ca Tollisan, Natural, Belgica de Weed, Giantel, Dac Pharma sau Dr. Brockamp, dar și altele. De asemenea, vom prezenta o gamă largă de accesorii, din categoria adăpători, hrănitori, lăzi de transport, cuibare, fețe de boxă etc. Probabil că o să avem și ceva oferte speciale pentru vizitatorii expoziției, însă nu am stabilit încă despre ce va fi vorba”, ne-a declarat Daniel Radu.

Compania Romvac va pune la dispoziția crescătorilor o gamă largă de medicamente și produse pentru porumbei
Reprezentanții celei mai cunoscute companii veterinare din România, Romvac, vor fi prezenți la Expoziția Națională și vor avea un stand cu medicamente și diferite produse pentru întreținerea, condiționarea și recuperarea porumbeilor. Anul acesta, compania Romvac a lansat încă două produse speciale pentru porumbei, Levorom, un antiparazitar cu spectru larg, și Roniactiv, tratament împotriva Tricomonozei pe bază de Ronidazol, care de asemenea vor putea fi achiziționate. „Vom prezenta produsele deja cunoscute, în special tratamente antibiotice împotriva celor mai cunoscute boli, antiparazitare, dar și cele două lansate recent, Levorom, un antiparazitar cu spectru larg, și Roniactiv, tratament împotriva Tricomonozei pe bază de Ronidazol. De asemenea, o să avem un program detaliat și îmbunătățit de tratamente și suplimente pentru sezonul competițional, produsele pe care le recomandăm crescătorilor putând fi cumpărate pe loc”, a precizat Dr. Cătălin Tudoran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO