Hrana produsă de Ioan Feștilă și suplimentele FlorPetVet, la ofertă pentru Expoziția Națională de la Brașov

Expoziția Națională de la Brașov, organizată în perioada din 17-19 ianuarie, se apropie cu pași foarte rapizi, astfel că ultimele calcule trebuie finalizate cât mai rapid. Ca de fiecare dată, Expoziția națională este o ocazie unică pentru a alege ce este mai bun pentru porumbei, fie că ne referim aici la suplimente, hrană sau accesorii. Două „surse” de încredere pentru ceea ce au nevoie porumbeii noștri în sezonul următor și nu numai sunt firmele „Calitate – performanță – anduranță”, a lui Ioan și Cătălin Feștilă din Neamț, și „FlorPetVet”, un nume nou pe piața columbofilă din România, dar la care puteți găsi suplimentele celor mai importanți producători de specialitate.

Un producător tot mai apreciat de produse pentru porumbei, mai exact hrană și minerale, este firma „Calitate – performanță – anduranță”. Extinzându-și mereu paleta de sortimente pentru porumbei, „Calitate – performanță – anduranță” comercializează în prezent nu mai puțin de opt tipuri de hrană. Demn de amintit este faptul că toată gama de hrană este făcută cu semințe autohtone, uscate și curățate. Din aceeași categorie, tot aici găsiți și un amestec special de minerale, tot mai căutat de crescătorii din toată țara.

Cătălin Feștilă: „La noi veți găsi toate cele opt sortimente de hrană produse de noi, mineralele noastre și produse de la firma Travipharma!”

Cele opt sortimente de hrană propuse de producătorul „Calitate – performanță – anduranță” acoperă toate nevoile unui an columbofil, de la amestecuri de bază, până la hrana necesară în timpul sezonului concursuri. Pentru a completa întregul necesar al acestei categorii, „Calitate, performanță, anduranță” comercializează inclusiv un amestec propriu de minerale. „Crescătorii care vor fi prezenți la Expoziția Națională de la Brașov vor putea găsi la standul nostru cele opt sortimente de hrană produse de noi. Vorbim de un amestec de bază, un alt amestec fără grâu și porumb, dietă, semințe mici, concurs fără mazăre, energie, și două amestecuri speciale, concurs premium și maraton premium. Totodată, o să aducem amestecul nostru special de minerale, ambalat atât la găleți de 10 kg, cât și de 5 kg. Nu în ultimul rând, se vor găsi și suplimentele produse de Travipharma. Vorbim de suplimente 100% naturiste, foarte benefice pentru porumbei. În afară de acestea, o să ducem inclusiv mai multe medicamente, dar și diferite accesorii pentru porumbei, ca adăpători, cuibare, hrănitori, lăzi de transport etc.”, a explicat Cătălin Feștilă.

„FlorPetVet”, un conglomerat de suplimente de la cei mai importanți producători

Lansată relativ recent pe piața de produse pentru porumbei, „FlorPetVet” comercializează suplimentele celor mai cunoscuți producători, atât din România, cât și din străinătate. De aici puteți achiziționa produsele celor de la Rohnfried, Versele Laga, Tollisan, CEST Pharma etc., dar și accesorii dintre cele mai utile în orice crescătorie. „La standul nostru se vor găsi, în mare parte, doar suplimente și tratamente pentru porumbei. Avem gamele de produse ale mai multor producători importanți, ca Rohnfried, Versele Laga, Tollisan, CEST Pharma, Dr. Brockamp, Belgica de Weerd etc. și accesorii de la firma Polmark. Toate produsele o să aibă un discount de 5-10%, iar zilele următoare o să gândim și mai multe pachete promoționale cu produse foarte utile pentru porumbei”, a precizat Florin Radu, administratorul FlorPetVet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO