Sistemul Tauris și suplimente Matador, oferite de Cristian Teieru la Expoziția Națională

Împreună cu ofertele pentru columbodromul pe care îl organizează, la standul lui Cristian Teieru din spațiul comercial care va fi special amenajat la Expoziția Națională de la Brașov vor fi disponibile și sistemul de cronometrare Tauris, dar și mai multe accesorii pentru ceasurile Bricon, Benzing, Mega etc. Totodată, de la Cristian Teieru vă puteți procura hrană și suplimente produse de Dr. Brockamp, Matador sau Rohnfried.

Ultimele generații de ceasuri constatatoare pentru porumbei tind tot mai mult să ușureze activitatea columbofililor și să diminueze eforturile presupuse de un concurs cu porumbeii. Evoluția în timp a ceasurilor de constatare a mers atât de departe, încât azi avem sisteme care transmit live sosirile porumbeilor, anunță crescătorul prin SMS sau te scutesc de a mai merge la desigilări. Tauris face tot posibilul „să țină pasul cu moda”, motiv pentru care a creat noi opțiuni ale sistemului de cronometrare, sistem care include toate îmbunătățirile amintite mai sus.

Cristian Teieru: „Cei care doresc să achiziționeze un set Tauris de la Brașov, pot veni cu un ceas Tauris vechi și vor primi o reducere de 20% la achiziționarea unui sistem nou”!

Tradiția brandului german Tauris este incontestabilă, iar seriozitatea a însoțit mereu produsele acestora. Tauris a fost printre primele ceasuri electronice de cronometrare introduse la noi în țară și este încă foarte folosit și azi. La Expoziția Națională de la Brașov, Cristian Teieru va aduce ultimul model de ceas electronic Tauris, sistem care include cele mai noi facilități din domeniu. În afară de anunțarea prin SMS a sosirilor porumbeilor, care a devenit deja foarte uzuală, Tauris lansează și Pigeon-Maps, funcție care, prin conectarea unei antene GSM la sistemul de cronometrare, permite vizualizarea în timp real a sosirilor colegilor care folosesc și ei antena GSM. „Tauris este unul dintre liderii la nivel mondial, iar piața din România se încadrează undeva în primii 10 la nivel mondial. Este un ceas folosit în peste 50 de țări din lume și este printre primele ceasuri aduse la noi în țară. După cum se cunoaște, primul model de ceas Tauris a fost cel cu talpă, modelul Max, urmat de Compakt și Compakt Plus. Ultimul model de ceas Tauris este World, care are foarte multe îmbunătățiri: display mai mare, afișaj mai bun, sunet mai puternic, posibilitatea de adaptare a unei antene GSM și transmiterea prin SMS. Totodată, Pigeon-Maps este un portal dedicat celor care au antene GSM pentru a putea urmări rezultatele colegilor care folosesc astfel de antene. Este un portal gratuit, doar antena GSM costă 248 de euro, nu are nevoie de abonament și se poate folosi cu orice tip de cartelă SIM. Tauris este un sistem foarte fiabil, chiar și cele mai vechi modele funcționează perfect și azi. Cei care doresc să achiziționeze un set Tauris de la Brașov, pot veni cu un ceas Tauris vechi și vor primi o reducere de 20% la achiziționarea unui sistem nou”, a declarat Cristian Teieru.

Sortimentele de hrană Matador, produse și suplimente de la marii producători

Pe lângă ceasurile Tauris, la standul lui Cristian Teieru se vor regăsi sortimentele de hrană de la firma germană Matador, dar și cele mai căutate produse de la Dr. Brockmap sau Rohnfried. În materie de hrană, despre Matador se cunoaște că pune foarte mare preț pe calitatea semințelor folosite și caută ca porumbeii să primească direct din hrană un procent cât mai mare din tot ce au nevoie pentru pregătirea unui zbor sau recuperarea după efort. Sistemul de hrănire recomandat de cei de la Matador cuprinde toate perioadele în care se regăsesc porumbeii în timpul sezonului de concursuri. De exemplu, Matador Premium Reise este un sortiment pentru etapele de viteză, care asigură porumbeilor nutrineții absolut necesari și nu îi încarcă cu substanțe nefavorabile pentru organism. Este un amestec în a cărui compoziție se regăsesc următoarele semințe: porumb franțuzesc cu bob roșu, porumb maro, porumb, boabe de soia, mazăre galbenă, mazăre verde, fasole mung, măzăriche, linte, dari african, grâu, șofrănel, orez nedecorticat, sorg franțuzesc, cânepă, mei, in, rapiță etc. Ca atare, are un conținut foarte mare de proteină (14,5%) și carbohidrați (55,5%), ceea ce oferă porumbeilor energia de care au nevoie în timpul zborului. Premium He, un amestec pentru ultima masă înainte de îmbarcare, Matador Turbo, pentru energizare sau Premium Marathon, un amestec special pentru pregătirea etapelor de maraton, sunt doar câteva dintre cele mai importante tipuri de hrană produse de Matador, pe care le veți putea procura de la Expoziția Națională. „Matador este un producător care activează din perioada interbelică și au tot evoluat, astfel că sunt foarte căutați și azi. Toate produsele de la Matador sunt fabricate în Germania, iar semințele sunt analizate în laboratoare și optimizate. Foarte mulți crescători din Belgia, Olanda sau Germania o folosesc din abundență. Cerealele sunt curățate și prelucrate natural, fără procese chimice sau alte procedee. Este o hrană foarte complexă și foarte bine echilibrată, programul de zbor de la Matador căutând să refacă sau să pregătească porumbeii doar din hrană, fără alte suplimente”, a adăugat Cristian Teieru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO