Columbovet onorează cu prezența Expoziția Națională Columbofilă de la Brașov

Printre distribuitorii și importatorii de suplimente pentru porumbei, Columbovet, din Oradea, este una dintre cele mai vechi și mai respectate firme. Prin intermediul echipei Columbovet, în România sunt aduse produsele unor nume uriașe din acest domeniu. Pentru a nominaliza doar câteva dintre aceste branduri, putem aminti Rohnfried, Belgica de Weerd, Vanrobaeys, Natural, Tollisan sau Versele Laga. La Expoziția Națională Columbofilă de la Brașov, care va avea loc săptămâna viitoare, reprezentanții Columbovet vă vor sta la dispoziție, atât pentru a vă oferi produsele dorite, cât mai ales pentru a vă da toate informațiile de care aveți nevoie.

Piața de produse columbofile din România s-a dezvoltat fulminant în ultimii ani. Din acest motiv, este foarte important să alegem cu grijă de unde ne procurăm produsele pentru porumbei și să verificăm seriozitatea celor care ni le oferă. Noul mod de a verifica originalitatea produselor, introdus de reprezentanții Rohnfried, de exemplu, este de mare ajutor pentru columbofili, dar trebuie să cunoaștem destul de bine și intermediarii prin care ajung la noi aceste produse. Pentru a îndepărta din start orice dubiu, Columbovet importă și distribuie doar produse a căror originalitate poate fi probată.

Columbovet, unic importator ale suplimentelor fabricate de Rohnfried, CEST Pharma și Belgica de Weerd

Produsele celor de la Rohnfried sau Belgica de Weerd sunt folosite la scară foarte mare de columbofilii români, fiind printre primele suplimente din străinătate aduse la noi. Firma Columbovet este importator unic al produselor Rohnfried și CEST Pharma, dar și importator oficial al suplimentelor Belgica de Weerd. Ca atare, la standul Columbovet de la Expoziția Națională Columbofilă, crescătorii vor găsi orice produs doresc, dar și mai mulți specialiști care pot oferi informații sau sfaturi foarte utile. Promoțiile nu vor lipsi nici ele, astfel că orice produs care va fi pus la vânzare va fi însoțit de o reducere substanțială față de prețul normal. „Firma Columbovet este importator exclusiv în România pentru brandurile Rohnfried și CEST Pharma și, totodată, importtor oficial al brandului Belgica de Weerd. Vom fi prezenți la Expoziția Națională Columbofilă a României cu promoții la absolut toate produsele și cu garanția originalității. Firma Columbovet importă doar produse originale în România. Funcționând pe piață din 2007, Columbovet este garanția seriozității și a originalității produselor pe care le comercializează. Echipa Columbovet va fi prezentă la Expoziția Națională Columbofilă, la standul Columbovet, pentru a oferi columbofililor nu doar produse, ci și asistență, sfaturi utile, ponturi”, ne-a declarat Mihaela Tunduc, marketing manager Columbovet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO