„Stop Coronavirus!”, campanie umanitară demarată de Andreea Marin

Implicată activ, de peste 25 de ani, în numeroase campanii umanitare, Andreea Marin, minunata gazdă a columbofililor români La Galele Campionilor din ultimii ani, coordonează de aproximativ 12 ani fundația „Prețuiește viața”. Odată cu debutul și extinderea și în România a crizei provocată de Coronavirus, fundația Andreei Marin a demarat o nouă campanie de ajutorare, cu scopul de a veni în sprijinul celor care au nevoie de ajutorul nostru direct, pentru achiziționarea consumabilelor, echipamentelor medicale sau produselor necesare categoriilor vulnerabile de oameni.

Pentru columbofilii care doresc să contribuie sau să se implice în campania demarată de Andreea Marin, există mai multe variante de implicare. Donațiile sunt împărțite în trei categorii, în funcție de posibilitățile celor care doresc să se implice:

  1. Donații în bani în conturile Fundației „Prețuiește Viața”, sume destinate achiziționării consumabilelor, echipamentelor medicale sau produselor atât de necesare categoriilor vulnerabile de oameni, medicilor, personalului medical din linia întâi sau instituțiilor medicale/de îngrijire a bolnavilor sau bătrânilor, cei mai slabi în față virusului, din păcate. Dar banii pot fi folosiți și pentru dotarea spitalelor, a centrelor de carantină, pentru construirea centrelor de triaj, etc. Pentru acest tip de donații au fost deschise mai multe conturi:

Cont în RON: RO29BRDE445SV95792894450

Cont în USD: RO72BRDE445SV95793004450

Cont în EUR: RO63BRDE445SV95793184450

Beneficiar: Fundația „Prețuiește Viața” (strada Titu Maiorescu, nr 34H, Voluntari, județul Ilfov)

Banca: BRD Dorobanți (Calea Dorobanților, nr. 135, București)

Swift: BRDEROBU

  1. Donații în obiecte necesare (produse care pot fi donate în condiții de siguranță, care vor fi indicate de Fundația „Prețuiește Viața” de la caz la caz, în funcție de specificul acestora): Hrană ce nu e ușor perisabilă și împachetată corespunzător, cu verificarea termenelor de garanție (de exemplu, biscuiți, napolitane, făină, zahăr, etc), apă potabilă, ceai, cafea (și cafetiere), pahare plastic de unică folosință, prosoape, termometre, pilote, perne, pijamale, papuci, kituri de igienă personală conținând: periuță, pastă de dinți, săpun, gel de duș, aparat și spumă de ras, pieptene, dezinfectant, kituri de curățenie: role de saci menajeri, detergent manual, lighean, găleată cu storcător, coadă mop, rezerve mop, mătură, făraș, dezinfectant pentru suprafețe, lavete, hârtie igienică, role de prosop de hârtie, paturi mobile, materiale de construcții (panouri de aluminiu, mână de lucru) pentru ridicarea centrelor de triaj, dezinfectanți, consumabile necesare în instituții medicale, costume pentru personalul medical ce intră în contact cu bolnavii, aparatură medicală.
  2. Donații prin sms: Donați 2 euro prin SMS la 8825, fără taxă, în rețelele Digi Mobil, Vodafone, Telekom România Mobile, Orange.

Așadar, persoanele care doresc și au posibilitatea să contribuie pentru această campanie pot opta pentru una dintre variantele amintite mai sus, ținând cont, în primul rând, că prin solidaritate se pot realiza lucruri mărețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO