Licitația caritabilă FNCPR, partea a treia

Licitația caritabilă demarată de Federația Națională a Crescătorilor de Porumbei din România pentru strângerea de fonduri, cu scopul de a veni în sprijinul celor afectați de virusul COVID-19, a ajuns deja la cel de-al treilea act. Astfel, este disponibil încă un lot de porumbei, majoritatea pui reproduși anul acesta sau care urmează să eclozeze, donaţi de crescători extrem de valoroşi şi cu rezultate de excepţie pe plan naţional.

Pentru încă două zile, până pe data de 4 aprilie 2020, ora 20:00, se mai poate licita pentru porumbeii incluși în partea a doua a licitației caritabile a FNCPR. Link-ul licitației este următorul: https://www.federatianationalacolumbofila.ro/licitatii_porumbei/index.php?act=licitatii&id=31. Între timp, a început și partea a treia a acestei licitații, al cărei termen final este data de 6 aprilie 2020. Din nou, crescători importanți și cu porumbei de calitate certă au răspuns apelului inițiatorilor acestui demers caritabil și au pus la dispoziție produși din porumbeii reprezentativi ai crescătoriei lor.

Fii/fiice din campioni și vicecampioni naționali

Printre porumbeii care sunt disponibili în secțiunea a treia a licitației caritabile găsim pui reproduși din campioni sau vicecampioni naționali ori porumbei deja celebri în lumea columbofilă. Spre exemplu, tandemul Frații Oprișescu din Băilești, județul Dolj, a donat un pui din porumbelul care în sezonul 2019 a câștigat locul 1 Național General Maturi, locul 1 Național As Speed Maturi și locul 2 Național Viteză Maturi. Iulian Mălinche, cunoscutul maratonist brăilean, a pus la dispoziție un fiu, reprodus în 2019, din femela sa care anul acesta a ocupat locul 9 la Cupa Europei de Brno, fiind, în același timp, locul al doilea în lotul României la categoria Maraton Palmares pentru această competiție. Ștefan Babii a oferit, de asemenea, un porumbel, disponibil deocamdată sub formă de bon, al cărui pedigree este unul răsunător. În partea tatălui regăsim un mascul consangvin pe „New Laureaat”, în timp ce mama este o femelă cu origini 100% Wim Muller. Un alt crescător român cunoscut și cu rezultate de apreciat, Gabriel Țipeanu, a pus la dispoziție un pui reprodus din doi dintre cei mai buni zburători ai săi, porumbei cu mai multe locuri de 1 câștigate pe lansare. Familia Lazăr, din Pâncota, a donat un pui în al cărui pedigree se regăsesc porumbei importanți, originali Kipp und Sohne, printre care porumbelul care a câștigat locul 1 Național și 3 Internațional St. Vicent în 2014. Pentru iubitorii concursurilor scurte, Team Badoiu-Van Nunen pune la dispoziție doi porumbei cu super origini. Primul dintre ei este un porumbel cu origini Van Dyck&Drapa, în timp ce al doilea este un porumbel 100% original Andreas Drapa, consagvin pe „Pokerface”, în al cărui pedigree se regăsesc și doi dintre porumbeii olimpici ai columbofilului german. În aceeași licitație se află și porumbei oferiți de Sorin Iftime, tandemul Sucioaia&Senciuc și Alin Roșu, crescători de referință ai Federației Naționale a Crescătorilor de Porumbei din România.

Partea a treia a acestei licitații se desfășoară chiar în acest moment pe site-ul oficial al Federației Naționale. Foarte important de amintit este că unii dintre porumbeii oferiți în această parte a licitației nu sunt disponibili imediat după data încheierii licitației. Câștigătorii vor fi contactați și li se va comunica momentul în care vor putea intra în posesia porumbeilor achiziționați. Pentru mai multe detalii puteți accesa adresa de mai jos
https://www.federatianationalacolumbofila.ro/licitatii_porumbei/index.php?act=licitatii&id=32#porumbel6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO