Atenție: circulă inele false!

Din categoria „imaginația nu are limite”, Federația Națională a Crescătorilor de Porumbei din România a fost informată cu privire la circulația în România a unor inele genealogice aferente anului 2021 contrafăcute.
Printr-un comunicat postat pe site-ul său oficial, Federația Națională a Crescătorilor de Porumbei din România aduce la cunoștința membrilor afiliați faptul că a fost descoperită existența unor inele genealogice false. Acestea au exact aceeași culoare ca și cele distribuite de Federația Națională, dar diferă ca și format. Mai mult decât atât, au inscripționată sigla FCI și cea a Federației Naționale, însă nu au nicio legătură cu cele două foruri columbofile.
Prin urmare, reamintim faptul că singurele inele recunoscute de Federația Națională sunt cele distribuite prin asociațiile județene afiliate, motiv pentru care columbofilii trebuie să fie foarte atenți ce fel de inele folosesc pentru porumbeii lor, deoarece riscă să nu îi poată concura în campionatul național. Inelele false sunt cele din imaginea de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO