S-au stabilit centrele de îmbarcare pentru Berlin, Birzai și Izium Național 2021

Doar cinci zile au mai rămas până la îmbarcarea porumbeilor pentru concursurile Berlin, Birzai și Izium Național, edițiile 2021, astfel că organizatorii au stabilit deja unde vor fi centrele de îmbarcare pentru fiecare județ participant.

Toate cele trei naționale ale campionatului, Berlin Național, Birzai Național și Izium Național, vor avea loc în data de 30 iulie. Așadar, mai sunt doar câteva zile până la îmbarcare, motiv pentru care este foarte util de știut pentru columbofilii care doresc să participe la aceste etape unde pot să meargă pentru a-și îmbarca porumbeii.

Șase centre de îmbarcare pentru Berlin Național

Pentru Berlin Național, cursa clasică a zonei de Vest, organizatorii, în speță Asociația Columbofilă Bihor, au desemnat șase centre unde vor putea fi îmbarcați porumbeii, câte unul pentru fiecare judeţ implicat. Astfel, centrele de îmbarcare sunt următoarele: Satu-Mare, Arad, Cluj-Napoca (pentru județul Cluj), Oradea (pentru Bihor), Reșița (pentru Caraș Severin) și Chișoda (pentru Timiș).

Opt centre de îmbarcare pentru Birzai Național

Columbofilii care doresc să participe la Birzai Național, ultima și cea mai importantă cursă de maraton din Moldova, au la dispoziție nu mai puțin de opt centre de îmbarcare. Mai exact, vorbim despre șapte centre de îmbarcare și un punct de colectare, acestea fiind următoarele: Constanța, Brăila, Râmnicu-Sărat, Tecuci, Roman, Suceava, Botoșani şi Rădăuți (punct de colectare).

Izium Național, centre de îmbarcare în 12 județe

Din punct de vedere al ariei pe care o acoperă, Izium Național este concursul cu cea mai largă distribuție, beneficiind și de cele mai multe centre de îmbarcare sau puncte de colectare. Astfel, columbofilii din Olt și Teleorman vor avea la dispoziție un centru și trei puncte de colectare. Pentru columbofilii din Dolj s-a stabilit un centru de îmbarcare și două puncte de colectare, iar pentru județul Argeș, s-a stabilit un centru și un punct de colectare. Județele Mehedinți, Vâlcea și Gorj au la dispoziție câte un centru de îmbarcare și câte un punct de colectare, aceeași situație regăsindu-se și în cazul Asociației Columbofile București. În schimb, columbofilii din județele Dâmbovița, Ilfov, Giurgiu și Prahova pot îmbarca porumbeii la centrul deschis în fiecare dintre asociațiile amintite.

Pentru mai multe detalii, columbofilii care doresc să participe la această etapă pot lua legătura cu președinții de asociații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO