UFCR și-a ales noua echipa de conducere

Uniunea Federațiilor Columbofile din România are, începând de duminică, o nouă echipă de conducere. În frunte cu președintele Marius Tunduc, echipa a fost aleasă cu votul reprezentanților asociațiilor județene afiliate, reuniți duminică – 17 octombrie într-o videoconferință de alegeri impusă de situația pandemică din România.

Astfel, cu 109 voturi pentru, unul împotrivă și două abțineri, noua componență a Consiliului Director al UFCR pentru viitorii patru ani va fi următoarea:
Bilan Florian – Președinte de onoare
Marius Tunduc – Președinte
Șipoteanu Răzvan – Vicepreședinte – Președinte al Comisiei Naționale de disciplină
Pop Vasile Daniel – Vicepreședinte – Președinte al Comisiei Standard
Alexandru Florian Gătejescu – Vicepreședinte – Responsabil tehnic – Președinte al Comisiei Naționale Columbofile
Huzu Alexandru – Vicepreședinte – Președinte al Comisiei pentru columbodroame
Zamfir Sorin Ovidiu – Vicepreședinte – Responsabil cu reprezentarea internațională
Dragomir Viorel Marian – Vicepreședinte – Responsabil cu promovarea columbofiliei și departamentul de marketing
Marta Daniel – Vicepreședinte – Responsabil cu Clubul Gold
Feștilă Ioan – Membru – Responsabil cu organizarea Expoziției Naționale Columbofile
Tănase Constantin – Membru – Responsabil cu organizarea Galei Campionilor
Dobre Cosmin – Membru – Responsabil cu coordonarea evenimentelor provinciale (Expoziții și Banchete)
Schipor Adrian – Membru – Responsabil cu Gala Naționalelor.

Marius Tunduc – președintele UFCR

În ceea ce privește componența Comisiei Naționale Columbofile, votată cu 110 voturi pentru, o abținere și unul împotrivă, îi regăsim aici pe Macovschi Mihail, Milcu Ioan, Ungureanu Emil Iulius, Pavel Ioan, Ungureanu Ion Sebastian, Rasca Radu Alexanru, Cintu Florin Cristinel, Bălan Micu Mădălin, Suseanu Eduard și pe Carcu Mircea Ștefan. Preşedinte va fi în următorii patru ani Florin Gătejescu.

Cu 111 voturi pentru și o singură abținere, reprezentanții asociațiilor județene afiliate au decis ca, în următorii patru ani, din componența Comisiei Naționale de Disciplină să facă parteRăzvan Şipoteanu, în calitate de preşedinte, Pescaru Cătălin, Grecu Marius, Burcă Ioan, Drăghici Daniel, Sorescu Paul și Cernătoiu Remus Nicușor.
Totodată, Comisia de Cenzori a UFCR va fi compusă din Sabău Doru (președinte), Pop Alin (membru) și Filip Vladi (membru), cei trei primind 109 voturi pentru, două împotrivă și o abținere.

„Este un nou pas înainte al columbofiliei româneşti şi, pe această cale, aş dori să le mulţumesc tuturor columbofililor români care au înţeles necesitatea urmării acestei direcţii. Aşa cum spun de aproape un an, acum este un prilej unic în istoria noastră recentă în care putem să ne reunim cu toţii sub umbrela unei singure federaţii, UFCR-ul. Invit şi pe această cale toţi columbofilii să se alăture UFCR-ului pentru ca, împreună, să concurăm într-unul dintre cele mai puternice campionate naţionale din Europa, Liga Campionilor“, a declarat Marius Tunduc, proaspăt ales preşedinte al UFCR.

2 Comments

  • Tulbita Valentin

    Felicitati întregi echipe, speram cu toți într-un viitor mai bun o columbofilie furată și de ce nu sa fim cu toți uniți va doresc tututor mult succes pe viitor !

  • Tulbita Valentin

    Felicitati întregi echipe, speram cu toți într-un viitor mai bun o columbofilie curată și de ce nu sa fim cu toți uniți va doresc tututor mult succes pe viitor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO