UFCR TV şi www.racingpigeons.ro, cele mai importante mijloace media de promovare a columbofiliei româneşti

Pentru racingpigeons.ro, site-ul oficial al Uniunii Federațiilor Columbofile din România, anul 2021 a reprezentat al treilea an de activitate în domeniul promovării columbofililor români și a sportului columbofil românesc. Astfel, la început de 2022, este foarte potrivit să vedem care au fost cifrele publicației noastre în anul care a trecut.

Activitatea site-ului racingpigeons.ro se desfășoară pe două paliere deja foarte cunoscute de către columbofilii români: articole, știri și interviuri scrise, deci texte, și video-interviuri, cu siguranță cel mai apreciat mod de promovare de către columbofilii români. În spatele tuturor acestor materiale stă o echipă serioasă, experimentată și care se străduiește să furnizeze apariții de cea mai bună calitate. Întregul efort este susținut din plin de conducerea Uniunii Federațiilor Columbofile din România şi preşedinţii asociaţiilor judeţene.

228 de apariții unice pe site

Pe tot parcursul anului 2021, pe site-ul nostru au fost publicate 228 de materiale. Dintre acestea, 112 reprezintă videoclipuri, iar restul de 116 au fost reportaje, articole, știri, interviuri sau analize. Materialele în format text au fost accesate de aproximativ 200.000 de ori pe tot parcursul anului, o parte dintre articolele noastre fiind citite și de peste trei mii de vizitatori unici într-o singură zi. De asemenea, numele site-ului nostru a fost cel mai căutat grup de cuvinte pe www.google.ro în legătură cu sportul columbofil.

Canalul de Youtube al site-ului racingpigeons.ro, cel mai vizualizat canal de specialitate din România în 2021

În 2021, pe canalul de Youtube al site-ului, UFCR TV, s-au postat 112 videoclipuri. Dincolo de calitatea superioară a acestora, atât din punct de vedere al filmării, cât și al montajului, vizualizările sunt cele care demonstrează că deținem unul dintre cele mai apreciate canale de Youtube în domeniul columbofil din țara noastră. Astfel, în total, videoclipurile publicației noastre au adunat 1,2 milioane de vizualizări în 2021, însumând peste 116.000 de ore de vizionare, iar cel mai urmărit dintre ele a strâns nu mai puțin de 50.000 de vizualizări. Tot în 2021, canalul nostru de Youtube a adăugat peste 2.400 de noi abonați, comunitatea UFCR TV ajungând astfel la 7.770 de membri. În privința țărilor din care provin vizitatorii canalului, amintim peste 50 de țări de pe toate continentele. Evident, cei mai mulți vizitatori provin din România, însă canalul de Youtube a fost accesat de 45.000 de ori și din Germania, de 36.000 de ori din Anglia, de 27.000 de ori din Italia, de 24.000 de ori din Spania etc.

Pentru noi, aceste cifre sunt cea mai importantă satisfacție. Datorită cititorilor și urmăritorilor noștri, aveam certitudinea că activitatea noastră este apreciată și că, astfel, putem spune că am reușit să oferim columbofililor români promovarea pe care o merită din plin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO