Ofertă: ceas chinezesc Fv2, la schimb cu pachet complet Topigeon sau Benzing G2

Se apropie noul sezon competițional, iar columbofilii români care doresc să se alăture Uniunii Federațiilor Columbofile din România primesc acum o veste extraordinară. La un preț promoțional, aceștia pot schimba ceasurile chinezești Fv2, neomologate la noi în țară, cu un pachet complet Topigeon V8 sau Benzing G2 Plus.

Cu ceasuri Fv2, în România, nu se poate concura decât în cadrul UCP, asta pentru că sistemele de constatare chinezești nu sunt omologate de către UFCR. Acest lucru a împiedicat destul de mulți columbofili să facă pasul către Liga Campionilor, însă, acum, inclusiv acest obstacol poate fi înlăturat. Conducerea Uniunii Federațiilor Columbofile din România a ajuns la un acord cu cele mai importante companii care distribuie

ceasuri electronice, Topigeon şi Benzing, ca acestea să implementeze oferte speciale pentru posesorii de ceasuri chinezeşti care îşi doresc să concureze în campionatul naţional al UFCR. „Am fost contactaţi de către conducerea Uniunii Federaţiilor Columbofile din România în vederea negocierii unei oferte speciale pentru columbofilii acestei federaţii, care doresc să treacă de la sistemul chinezesc de cronometrare, Fv2, la un sistem agreat şi omologat de către această entitate columbofilă. În urma unei analize de piaţă şi în dorinţa de a veni în sprijinul columbofililor români, am luat decizia de a face o reducere semnificativă de 500 de lei la achiziţionarea pachetului complet Topigeon V8. Astfel, columbofilii trebuie sã dea la schimb ceasul Fv2 ºi pot cumpãra un pachet Topigeon V8 cu numai 2250 de lei. Vorbim aici de o ofertã pentru 200 de pachete Topigeon ºi aceasta este valabilã pe principiul primul venit, primul servit. Cei interesaþi pot afla detalii pe site-ul nostru https://www.topigeon-oficial.ro/ sau mă pot contacta la numărul de telefon 0725.928.653“, a declarat Daniel Marta, reprezentantul unicei firme importatoare de sisteme Topigeon în România.

La rândul său, şi binecunoscuta firmă Benzing se alătură acestei campanii şi oferă posesorilor de sisteme de cronometrare chinezeşti Fv2 un preţ promoţional la achiziţia de ceasuri Benzing G2 Plus. Silviu Tătuţ, reprezentantul Benzing România şi unicul importator al acestui sistem, ne-a declarat că oferta este una fără precedent în România: „Am primit acordul din partea directorului general al companiei să venim în sprijinul columbofililor români cu o ofertă foarte bună. În schimbul unui ceas chinezesc Fv2, fără accesori, și cu achitarea unei diferențe de 1.550 lei, cu tot cu TVA, columbofilii români pot achiziționa un pachet Benzing G2 Plus, care conține toate accesoriile. Ceasul va putea fi conectat și pentru transmiterea live, dacă acest lucru se dorește. Momentan vorbim despre un număr limitat de 100 de ceasuri. În același timp, acolo unde vorbim de un club întreg care dorește să facă acest schimb, la 10-15 ceasuri, vom livra și un sistem de club, dar fără GPS”. Pentru mai multe detalii accesați site-ul https://www.benzing.ro/contact/ sau contactați-l direct pe Silviu Tătuț la nr de telefon 0747 663 663.

Trebuie adăugat că ofertele sunt valabile doar pentru columbofilii care doresc să devină membri UFCR începând cu acest sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO