Demers excepţional: UFCR organizează o licitație cu trei porumbei olimpici din România

Pentru că la Olimpiada care va avea loc la Oradea, în perioada 12-14 august, vor participa columbofili din zeci de ţări, conducerea Uniunii Federațiilor Columbofile din România a decis să vină în sprijinul columbofililor români participanți, organizând o licitație excepţională în care să fie incluși trei porumbei din lotul olimpic al României, urmând ca sumele încasate să revină în totalitate proprietarilor.

Columbofilii români participanți la Olimpiada columbofilă din 12-14 august 2022, de la Oradea, au ocazia să își vândă porumbeii olimpici în cadrul unei licitații deschise, organizată în cadrul olimpiadei. Prin urmare, cei care doresc să participe la această licitație, punându-și la dispoziție porumbeii olimpici, sunt rugați să trimită un email care să conțină pedigree-ul porumbelului și date despre porumbel, pe adresa office@fcpr.ro, până la data de 10.04.2022. Ulterior, Consiliul Director va selecta din ofertele primite trei porumbei, în funcție de punctajele obținute de aceștia, interesul pentru categoria respectivă la nivel național și internațional și pedigree-ul porumbelului.

Trebuie precizat că întreaga sumă obținută în urma licitației va reveni proprietarului, scopul urmărit de conducerea Uniunii fiind doar acela al promovării porumbeilor și columbofililor români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO