Start închiriere standuri comerciale pentru Olimpiada Columbofilă

Organizarea celui mai important eveniment columbofil de către România, Olimpiada Columbofilă, prinde contur pe zi ce trece. Ultima noutate este legată de spațiile care se vor putea închiria de către comercianții de produse pentru porumbei și nu numai.

Un eveniment precum Olimpiada Columbofilă, a cărei ediție cu numărul 37 va fi organizată de România, la Oradea, în perioada 12-14 August, nu poate fi ratată de niciun comerciant serios de produse pentru porumbei și nu numai. Prin urmare, pentru a clarifica din timp toate aspectele legate de această latură a Olimpiadei, organizatorii au pus deja la dispoziția doritorilor spațiile comerciale. În acest sens, a fost creată și o secțiune specială a site-ului oficial al Olimpiadei, https://www.olympiad.ro/shop/. Aici, cei care își doresc să fie prezenți cu ofertele lor în cadrul Olimpiadei își pot rezerva din timp un spațiu. Mai mult decât atât, pot vizualiza pe site zona în care doresc să își amenajeze standul (zonele A, B, C sau D) și tot prin intermediul aceluiași site își pot rezerva spațiul dorit. Primul pas după accesarea site-ului https://www.olympiad.ro/shop/ este crearea unui cont, prin completarea câmpurilor solicitate (adresă de email, parolă, nume, număr de telefon etc, plus acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal), după care va putea fi selectată zona, dar și dimensiunea și tipul de stand dorit. În legătură cu amenajarea standurilor, comercianții au la dispoziție trei variante și anume: un stand clasic, contra cost (prețul este afișat pe site); posibilitatea de a veni cu propriul stand; posibilitatea de a comanda standul de la un furnizor din România, prin intermediul unui colaborator de specialite al Uniunii Federațiilor Columbofile din România.

De asemenea, standurile pot fi îmbunătățite cu diferite utilități, pe care le găsiți pe același site, iar la final, înainte de a finaliza comanda, aveți posibilitatea să verificați în ceea ce constă rezervarea solicitată, plus prețul aferent, care trebuie plătit în termen de maxim 5 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO