Iubitorii de porumbei, aşteptaţi la Expoziția Națională Columbofilă

Crescătorii români, dar şi iubitorii de porumbei voiajori, sunt invitaţi la Expoziția Națională Columbofilă, ce va avea loc în data de 16 aprilie 2022, în Sala Sporturilor „Olimpia“ din Ploiești, pentru a admira porumbeii campioni care fac parte din Lotul Olimpic de Porumbei al României. Tot aici, vizitatorii vor putea procura produse și accesorii columbofile de la standurile care vor fi prezente în cadrul expoziției şi vor putea interacţiona cu alţi pasionaţi ai sportului columbofil.
„Vă invităm să participați la Expoziția Națională Columbofilă a României, în data de 16.04.2022, la Ploiești. În cadrul expoziției veți putea admira porumbeii campioni din Lotul Olimpic de Porumbei al României și, de asemenea, veți putea procura produse și accesorii columbofile de la standurile care vor fi prezente în cadrul expoziției“, anunţă reprezentanţii Uniunii Federaţiilor Columbofile din România.

Expoziția se va desfășura în Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiești, strada Mareșal Averescu nr. 27 și va fi deschisă publicului sâmbătă, 16.04.2022, între orele 09.00 – 16.00.

Cei care doresc să-și achiziționeze standuri în cadrul expoziției, sunt rugați să o contacteze pe doamna Radu Petruța, până la data de 08.04.2022.
Accesul în sală pentru amenajarea standurilor și aranjarea produselor, precum şi primirea porumbeilor, se va putea face vineri, 15 aprilie, la ora 22.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO