Tombolă cu premii importante la Expoziția Națională Columbofilă

Mai este foarte puțin până când va avea loc Expoziția Națională Columbofilă. În plus față de toate cele anunțate deja, pentru ca totul să fie fără cusurur, în sala evenimentului se va organiza și o tombolă pentru participanți, cu premii consistente puse în joc.

Expoziția Națională Columbofilă a României se va desfășura pe 16 aprilie, în Sala Sporturilor din municipiul Ploieşti. Cu acest prilej se va organiza și o tombolă, ale cărei premii nu sunt deloc de neglijat. Astfel, participanți pot câștiga următoarele: 10 tricouri personalizate cu logo-ul Olimpiadei Columbofilie 2022, de la Oradea; 10 steaguri personalizate cu logo-ul Uniunii Naționale a Columbofililor din România „Columba“; 24 de produse Versele Laga; 10 produse CEST Pharma; un pachet complet de cronometrare Topigeon V8; un pachet complet de cronometrare Bricon Speedy Extreme. Dar, acestea nu sunt totul. Pentru aceeași tombolă vor fi puși la dispoziție și porumbei, de la următorii columbofili: Iulian Duică, Florin Gătejescu și Răzvan Călin, Florin Bilan, tandemul Stănescu+Dobre, Familia Tunduc, Radu V. Florin, Ionuț Zmeu, Iulian Mălinche, Vlad Fildan, Nelu Feștilă, George Vochin și Constantin Tănase. „Mă bucur că putem organiza cel mai important eveniment columbofil din România în condiţiile unei lipse totale de restricţii sanitare. Va fi ceva de neuitat şi când spun acest lucru mă refer atât la expoziţiei în sine, cât şi la Gala Campionilor, evenimentul de înaltă ţinută pe care îl organizăm de ani buni. Invit toţi columbofilii să vină la Ploieşti pentru a marca aşa cum se cuvine această sărbătoare a columbofiliei româneşti“, a declarat Marius Tunduc, preşedintele Uniunii Naționale a Columbofililor din România „Columba“.

Așadar, motive multiple, dacă putem spune așa, pentru columbofilii români să participe la Expoziția Națională Columbofilă, ediția 2022, prima expoziţie post-pandemie organizată în România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO