Premii excepţionale la „Tombola Olimpiadei Columbofile“!

Uniunea Națională a Columbofililor din România organizează, cu ocazia Olimpiadei Columbofile ce va avea loc în perioada 12-13 august, la Oradea, o super tombolă la care puteți câștiga premii extraordinare, constând în ceasuri de concurs, porumbei valoroși provenind de la crescători români și străini, dar și o remorcă transport porumbei cu 6 boxe Geraldy! Prețul unui biletul pentru tombolă costă doar 10 lei și poate fi achiziționat de la președinții asociațiilor județene. Cei mai norocoși dintre participanți au astfel ocazia să câștige, pe lângă marele premiu, două sisteme Live Benzing, cu 3 ani desigilare de acasă, două ceasuri Topigeon V8, un ceas Bricon Pas Box, dar și 40 de invitații la Premierea Olimpică și Banchetul Prieteniei, evenimente ce vor fi organizate în cele două seri magice ale Olimpiadei de peste două luni.
Surprizele nu se opresc însă aici. Biletele pentru super tombolă vă oferă șansa să vă îmbogățiți voliera cu porumbei de excepție de la crescători stărini și români, precum: Hugo Kipp, Wim Muller, Francine Lagelot Belg, Victoras Manole, Stănescu Dobre, Familia Tunduc, Huzu Alexandru, Duică Iulian, Claudiu Roman, Bedelean Domenic, Daian Alin, Fildan Ionuț, Fildan Vlad & Raymond Rutten, Maftei Ovidiu, Fam Marta, Bilan Florin, Cosmin Olteanu, Tănase Constantin, Pătruți + Oniță , Feștilă Ioan, Magic Pigeons, Cazacu Alexandru, Vochin George, Poenaru și Calin, Adrian Carciumaru, Florin Gătejescu, Teslariu Andrei și Iancu Ioan Tiberiu.
Conform organizatorilor, câștigătorul marelui premiu constând în remorca pentru transport cu 6 boxe Geraldy, dar și câștigătorii porumbeilor, vor fi desemnați în cadrul Olimpiadei de la Oradea. Restul premiilor menționate, la care se adaugă tricouri și steaguri personalizate cu logo-ul Olimpiadei, dar și produse pentru porumbei de la firmele Cest Pharma, Verselle Laga și Rohnfried, vor fi acordate în urma unor extrageri săptămânale vor avea loc pe pagina de Facebook a Uniunii în luna iulie, în zile de 7, 14, 21 și 28.
Mult noroc tuturor participanților!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO