Comunicat – WORLD BEST PIGEON 2021

Având în vedere cele vehiculate în anumite medii online cu privire la o eventuală fraudare a categoriei WORLD BEST PIGEON 2021, făcută de cei trei porumbei care au participat la aceasta competiție din partea României, vă comunicăm următoarele aspecte:
Cei trei porumbei care participă din partea României, împreună cu absolut toți porumbeii participanți la competiția WORLD BEST PIGEON 2021, au fost verificați de către Comisia Națională Sportivă a FNCPR înainte de trimitere, iar după au fost verificați și de către Comisia Sportivă a FCI.
Porumbeii care participă din partea României la această categorie, Maraton WORLD BEST PIGEOIN 2021, corespund cu cerințele categoriei, fiind validați de Federația Columbofilă Internațională în acest sens.
Orice alte comentarii sunt neavenite și lipsite de sens și sunt făcute de aceleași personaje care aruncă cu noroi în tot ceeea ce se face bun în columbofilia din România.
Considerăm important să ne apreciem Campionii, cu atât mai mult cu cât, în cadrul Olimpiadei Columbofile din Oradea, o mulțime de columbofili români au urcat pe podiumul Olimpic și WORLD BEST PIGEON și, mai mult, pentru o bună parte dintre ei a fost intonat Imnul Național, ocupând locul întâi și realizând poate cea mai mare performanță din cadrul unei Olimpiade pentru Romania din istoria participării noastre în competițiile internaționale.
Mult succes în continuare columbofililor și vă asigurăm că, întotdeuna, rezultatele noastre sunt corecte, verificate atât de comisiile tehnice județene, cât și de Comisia Națională Sportivă pentru a avea un campionat 100% corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO