Erno Papp, câștigătorul tombolei organizate la Olimpiada Columbofilă: „Nu aș fi crezut niciodată că este posibil așa ceva dacă nu mi se întâmpla chiar mie!“ׅ

Cea de-a 37-a ediție a Olimpiadei Columbofile pe care Uniunea Națională a Columbofililor „COLUMBA“ a reușit să o organizeze pe teritoriul țării noastre a fost și va rămăne un moment cu adevărat unic în istoria columbofiliei românești. Deschiderea impozantă a marelui eveniment, unde reprezentanți din zeci de țări participante au prezentat drapelul națiunilor lor, foaierul Sălii Polivalente, unde au fost expuse loturile Olimpice, scena din mijlocul Pieței Unirii și atmosfera atât de emoționantă și fericită din timpul premierii Loturilor Olimpice 2019-2020 + 2020-2021 și Premierea World Best Pigeon 2019, 2020, 2021, dar și seminariile, licitația PIPA ori tombolă organizată de Uniune vor rămâne multă vreme în amintirea crescătorilor prezenți în perioada 12-14 august la Oradea.
Unul dintre crescătorii care, cu siguranță, nu va uita nicioadată Olimpiada Columbofilă este Erno Papp, din Miercurea Ciuc, județul Harghita. Asta deoarece Papp, care nu a putut ajunge la eveniment, a fost norocosul care a câștigat marele premiu al tombolei speciale, el fiind acum posesorul unei remorci de transport porumbei de ultimă generație, oferit de către firma Geraldy. „Am achiziționat 6 bilete prin Asociația Columbofilă Harghita, cu gândul că voi merge la Olimpiadă și acolo, speram, la fel ca și alți colegi, să câștig un mic premiu, iar dacă nu câștigam nimic, aș fi fost împăcat cu gândul că cel puțin am încercat. Dar, cum în viață nu poți ști mereu de azi ce vei putea face mâine, din motive personale, am fost nevoit să rămân acasă și nu am mai putut ajunge la Oradea. Totuși unii din prietenii mei au ajuns, iar alții ca și mine urmăream cu interes transmisiile live. Sincer, în momentul când am fost anunțat ca și câștigător, nu urmăream nici transmisia live, pentru că eram prins cu totul în altă parte. Cand m-a sunat primul prieten să îmi spună că sunt fericitul câștigător al remorcii de transport de la firma Geraldy chiar am crezut că este o mare glumă, dar când telefoanele au început să curgă, mi-am dat seama că totul este cât se poate de serios și am deschis imediat transmisia live, unde se anunțase de puțin timp câștigătorul. Nu aș fi crezut niciodată că este posibil așa ceva dacă nu mi se întâmpla chiar mie, adică să cumperi câteva bilete, nici să nu fii prezent și, totuși, să fii contactat și să poți intra în posesia unui premiu atat de important. Dar când există seriozitate se întâmplă și lucruri frumoase“, ne-a declarat Erno Papp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO