Mădălin Tănase, promotor al columbofiliei și activităților sportive

Columbofilul Mădălin Tănase, membru al Asociației Columbofile Prahova, deținătorul Clubului Sportiv „Ambiția Mădălin“, a participat duminică 2 octombrie, pe stadionul de Rugby „Arcul de Triumf“ din București, la o lansare specială de porumbei. Evenimentul, la care a fost prezent şi președintele F.R.O., Nicu Dobre, a marcat 90 de ani de existență ai Federației Române de Oină, 90 de porumbei fiind eliberaţi spre cer.

Președinte FRO Nicu Dobre, alături de Mădălin Tănase

Mădălin Tănase nu este la prima acțiune de acest gen organizat alături de F.R.O., în urmă cu un an, pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploiești, cu prilejul desfășurării Cupei Regelui, a lansat, în deschiderea evenimentului, 400 de porumbei voiajori. De curând, alături de jandarmii prahoveni, el a participat, la sediul Liceului Tehnologic „Constantin Cantacuzino” din orașul Băicoi, cu prilejul „European School Sport Day”, la o campanie de promovare a sportului și activităților fizice, dar și de stopare a violenței, unde membri ai Clubului Sportiv „Ambiția Mădălin”, care au ca principale discipline sporturi de contact precum: Kickboxing, Chanbara, Box și Lupte, le-au pregătit câteva exerciții demonstrative, îndemnându-i pe elevi la o viață plină de activități sportive. La final, spre bucuria copiilor, au lansat împreună porumbeii aduși de Mădălin. „Cum prea bine știm cu toții, porumbelul este simbolul păcii, al purității și iubirii între oameni. Crescătoria Ambiția MMA promovează de ani de zile columbofilia și porumbelul voiajor în aproape toate acțiunile sportive pe care le desfășoară și ori de câte ori are ocazia. Promovăm columbofilia pe stadioane, în școli, grădinițe prin prezentări și lansări de porumbei și distribuirea de reviste columbofile tuturor“, ne-a declarat Mădălin Tănase.

De menţionat că, recent, Clubului Sportiv „Ambiția Mădălin“ a înființat o secție de oină pentru copii, Mădălin Tănase dorind astfel să ducă mai departe sportul naţional românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO