Columba și aplicația myloft, promoție specială pentru membri asociațiilor afiliate

Columba, în colaborare cu platforma myloft.ro, oferă tuturor membrilor activi Columba acces gratuit, timp de un an de zile, la utilizarea abonamentului general al aplicației columbofile myloft. În plus, aceștia vor primi și 20 de credite gratuite pentru importul pedigreelor din alte aplicații columbofile. Gratuitatea se va aplica o singură dată pentru un utilizator și doar conturilor nou create (anterior datei de postare a acestui anunț) care au asociata o adresa de e-mail valida în PNC și care nu au mai beneficiat de această ofertă.

Membri Columba care doresc să beneficieze de acest pachet gratuit vor trebui să îndeplinească următoarele criterii:
– să dețină o adresă de e-mail validă și înregistrată în sistemul Columba (adresa de e-mail introdusă de tehnici în programul de clasamente)
– să își creeze cont de utilizator pe site-ul myloft.ro, atribuind acestuia adresa de e-mail existentă în programul de clasamente Columba
– adresa de e-mail asociată contului myloft.ro în momentul creării acestuia să nu fie atribuită niciunui alt cont de utilizator al platformei.
La crearea unui cont nou pe site-ul myloft.ro, sistemul va compara câmpul „adresa de email“ al utilizatorului cu adresele membrilor din programul de clasamente. În cazul în care adresele de e-mail coincid, contul se va activa automat cu acces gratuit un an de zile.
Vă rugăm să ne contactați cu încredere la e-mail office@myloft.ro în cazul oricăror probleme tehnice sau suport.

*myloft este cea mai complexa aplicație columbofilă online pentru gestionarea crescătoriilor de porumbei, printare pedigree, transfer pedigree, împerecheri, import rezultate porumbei în pedigreul porumbelului direct din clasamentele Columba etc.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO