Florea Sorin, oficial Ambasadorul Columbofiliei Românești!

Florea Sorin, cel mai mare investitor din columbofilia românească, a fost invitatul de onoare al conducerii Federației Naționale a Crescătorilor de Porumbei din România la lucrările Conferinței Naționale de la Sibiu. Pentru meritele sale incontestabile în promovarea columbofiliei româneşti, conducerea FNCPR a decis să îl recompenseze pe columbofilul bucureştean cu titlul de „Ambasador al columbofiliei românești”.

Florea Sorin este crescătorul care, alături de echipa sa, a pus bazele unui proiect columbofil de proporții uriașe, unic în România. Investind sume de ordinul milioanelor de euro în achiziționarea porumbeilor, Florea Sorin deține adevărate colonii de porumbei din cele mai de succes și mai puternice linii din Europa. Porumbeii săi participă cu succes la cele mai importante columbodroame din lume, iar păsările sale, în baza unor parteneriate realizate cu columbofili din diverse ţări, concurează în campionate columbofile puternice din vestul Europei. Foarte cunoscut în țara noastră, Florea Sorin este un nume la fel de bine cunoscut și în lumea columbofilă din Occident, cât și în țările asiatice. Astfel, prin intermediul lui Florea Sorin și a notorietății sale printre columbofilii străini, columbofilia din țara noastră s-a bucurat întotdeauna și se bucură de o continuă promovare la cel mai înalt nivel. Pentru a răsplăti meritele sale și în semn de mulțumire pentru întreaga sa activitate desfășurată cu scopul de a ajuta la construirea imaginii sportului columbofil din țara noastră, conducerea FNCPR a hotărât ca Florea Sorin să primească și în mod oficial semnul recunoașterii și al prețuirii de care se bucură printre crescătorii români. Prin urmare, în aplauzele celor aflați în sală, columbofilul bucureștean a primit din partea Președintelui FNCPR titlul de „Ambasador al columbofiliei românești”! Vizibil emoționat și luat prin surprindere, noul ambasador al columbofiliei din țara noastră a mulţumit conducerii FNCPR pentru frumoasa surpriză și a dat asigurări că se va strădui în continuare să susțină demersurile Federației pentru ca imaginea columbofiliei din România, percepută de columbofilii străini, să fie cea reală şi corectă.
În alocuţiunea sa, Florea Sorin i-a îndemnat pe columbofilii români să se respecte şi să îşi respecte unul-altuia munca, să fie uniţi şi consecvenţi în tot ceea ce fac: „Vreau să spun public faptul că, depășind micile neînțelegeri care au fost între mine și FNCPR, în momentul de față susțin tot ceea ce conducerea și preşedintele Federației fac pentru a îmbunătăți columbofilia din România. În multele mele vizite în străinătate, am învățat de la columbofilii străini că ei, mai întâi de toate, se respectă reciproc și se susțin unii pe alții. Până nu vom învăța să fim o federație unită, să ne respectăm conducerea aleasă de noi și pe colegii noștri, nu putem spune că vom avea vreun progres și nici nu putem spera să fim una dintre cele mai importante țări din Europa, atunci când ne referim la columbofilie”, a adăugat Florea Sorin în încheierea discursului său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO