Zi columbofilă perfectă pentru Team Florea Sorin

Pentru Team Florea Sorin ieri a fost o zi columbofilă perfectă. În doar câteva ore, Team Florea au înregistrat două dintre cele mai reprezentative rezultate de până acum, demonstrând încă o dată valoarea porumbeilor pe care îi dețin. Alături de partenerul său din Belgia, Guy Van Der Auwera, Florea Sorin a câștigat locul 1 Național Yarling la concursul de la Bourges și locul 5 pe lansare din 41.989 de porumbei, Bourges fiind una dintre cele mai importante etape naționale din Belgia, iar concurența din campionatul belgian nu mai are nevoie de nicio prezentare. La capătul unui zbor de 498.060 km, femela BE 18-6039650 a parteneriatului Guy Van Der Auwera&Florea Sorin a fost constatată la 14:40:27, reușind o viteză de 1243.75 m/min. Pedigree-ul femelei este unul deosebit,  BE 18-6039650 fiind, printre alții, descendenta lui „The Gilbert” al lui Erik Limburg și a lui „Wittekop Silvester” și „Willyke” ai lui Bart Geerinckx.

Celălalt rezultat de excepție al porumbeilor Team Florea Sorin a fost realizat în prima cursă Hot Spot Car a columbodromului Victoria Falls Challange Pigeon Race din Zimbabwe. „Silver Dream”, BE 18-6039334 a câștigat prima cursă a acestui sezon, fiind primul porumbel activat din top 10 porumbei sosiți. „Silver Dream” este purtătorul unor origini dosebite, fiind nepot din „Brother Amalia” în pereche cu „Sister New Freddy” pe partea tatălui și „Dream” în pereche cu „Sister Wittpen Patron” pe partea mamei. Întreaga cursă a fost una extrem de reușită pentru porumbeii Team Florea Sorin, clasându-se pe locurile 1,2,3,5,6,7,8,9  în clasamentul porumbeilor din România și pe locurile 5,25,105,112,182,191 în clasamentul general.

Astfel, într-o singură zi, Team Florea Sorin reușește cu adevărat să scrie istorie, impunându-se în una dintre cele mai importante curse naționale din Belgia, dar și la prima etapă a unuia dintre cele mai importante și dificile columbodroame din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO