Aplicația „Columba“ – cea mai importantă platformă de informații dedicată iubitorilor de porumbei

În prima jumătate a acestui an calendaristic, Uniunea Națională a Columbofililor din România – Columba (UNCR – Columba) a lansat, pentru telefoanele mobile cu sisteme de operare Android și IOS, aplicația „Columba“, platformă menită să înlesnească modul de comunicare și informare a tuturor membrilor columbofili cu privire la tot ceea ce se întâmplă nou în interiorul Uniuni.

Aplicație este o noutate columbofilă absolută la nivel mondial, ea fiind introdusă în Google Store și Apple Store la jumătatea lunii mai a acestui an. Ea poate fi descărcată de către orice crescător, indiferent de organizația din care face parte, dar și de către iubitorii acestui sport. „Columba“ permite tuturor columbofililor să urmărească clasamentele sau porumbeii ce sosesc din curse, iar membrilor Uniunii li se oferă posibilitatea de a-și anunța porumbeii pentru îmbarcare la cursele ce vor urma ori să fie înștiințați cu privire la toate deciziile noi care s-au luat de către conducerea Uniunii. În plus, în aplicație, utilizatorii pot accesa baza de date și articole realizate de către echipa racingpigeons.ro. În viitorul nu foarte îndepărtat, tot prin această aplicație, columbofilii membri ai UNCR – Columba își vor putea achita taxele de zbor, își vor putea achiziționa inele și vor putea participa la licitațiile pentru achiziționarea de inele cu serii preferențiale.
Până în prezent, această aplicație a fost descărcată de către 4.443 de utilizatori, 3.002 dintre aceștia fiind membri PNC, diferența până la 4.443 fiind persoane din cadrul altor federații columbofile sau, pur și simplu, admiratori ai porumbeilor voiajori. De exemplu, în județul Bihor, din totalul de 179 de membri columbofili înscriși în PNC, au descărcat aplicația 164 de utilizatori. În județul Teleorman, o grupare columbofilă mică, dar care pare să țină pasul cu tehnologia, 30 dintre cei 42 membri columbofili înscriși în PNC au descărcat deja aplicația. De asemenea, în județul Brăila, dintre cei 86 de columbofili înscriși în PNC, 53 de utilizatori au descărcat aplicația. „Este foarte clar faptul că această aplicație reprezintă viitorul pentru columbofilia românească și locul unde, cu siguranță, ne vom întâlni într-un număr din ce în ce mai mare. Ea va reprezenta cea mai importantă punte de comunicare și de legătură între noi, conducerile Uniunii și Filialelor, și membri columbofili“, a declarat Marius Tunduc, președintele UNCR – Columba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO