Olimpiada Columbofilă, un eveniment fabulos, plin de surprize

Cu mai puţin de patru luni până la deschiderea evenimentului, pregătirile Olimpiadei Columbofile, de departe cel mai important moment din istoria columbofiliei româneşti, sunt în toi. Astfel, vreme de trei zile, în perioada 12-14 august, Oradea va fi, fără îndoială, capitala columbofiliei mondiale, iar organizatorii vor ca evenimentul să se ridice la înălţimea aşteptărilor. Tocmai din acest motiv, pentru prima oară în istoria aceastei gale, premierea olimpicilor, programată pentru seara zilei de vineri, 12 august, se va desfăşura în aer liber. Astfel, evenimentul mult aşteptat de crescătorii din întreaga lume se va organiza chiar în „inima“ Oradei, în Piaţa Unirii, o locaţie senzaţională, încărcată de istorie.
„Fiind vorba despre un eveniment atât de special, care vine şi după o perioadă extrem de complicată pentru noi toţi, dorim ca ediţia din acest an să fie una de neuitat pentru toţi columbofilii din ţară, dar şi pentru oaspeţii noştri de peste hotare. Tocmai din acest motiv am hotărât, în premieră în istoria Olimpaidei, să organizăm seara dedicată campionilor într-un loc de asemenea special, aşa cum este centrul municipiului Oradea, unul dintre cele mai frumoase locuri din România“, a declarat Marius Tunduc, preşedintele UFCR.
Surprizele nu se opresc însă aici, astfel că invitaţii galei vor avea parte de multe momente memorabile. Astfel, în pauza dintre cele două părţi ale premierii va avea loc o licitaţie olimpică a unor porumbei reprezentativi pentru columbofilia românească. În plus, în închierea acestui eveniment fabulos, pe scena galei va urca celebra Andra, una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală din ţara noastră.
Iată de ce Olimpiada Columbofilă din luna august este, fără îndoială, un eveniment care nu trebuie ratat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO