Gala Campionilor 2021, sărbătoarea columbofiliei româneşti

Mai sunt doar 10 zile până când crescătorii de pe tot cuprinsul ţării vor putea sărbători alături de campionii sezonului 2021, într-o atmosferă cu totul specială.
Astfel, sâmbătă – 16 aprilie 2022, pasionaţii sportului columbofili sunt aşteptaţi la Ploieşti, în sala de evenimente „Royal Events“, începând cu ora 19:30 pentru o seară ce se anunţă memorabilă.

Marius Tunduc, preşedintele FNCPR

„Vă invităm să participați la Gala Campionilor 2021, ce va avea loc în data de 16 aprilie 2022, la Ploiești. Evenimentul, deja consacrat ca o manifestare columbofilă de vis, unde emoțiile și aplauzele pentru campioni se împletesc într-o atmosferă de voie bună, muzică, dans și speranțe columbofile pentru anul competițional 2022, îi va avea ca protagoniști pe scenă pe Francesca Ilie & Trupa Vibes și solista de muzică populară Mihaela Petrache. Membrii Casei Regale a României, sub cărui Înal Patronaj ne aflăm, au fost și ei invitați la eveniment și sperăm să ne onoreze cu prezența“, anunţă reprezentanţii Uniunii Federaţiilor Columbofile din România, organizatorul evenimentului.

„Vă așteptăm în număr cât mai mare să sărbătorim împreună campionii și să petrecem împreună clipe frumoase și binemeritate, după o perioadă îndelungată de restricții. Gala Campionilor a fost şi va rămâne un moment de bucurie pentru întreaga comunitate columbofilă din România“, a declarat preşedintele UFCR, Marius Tunduc.

Biletele pentru participarea la Gala Campionilor pot fi cumpărate de pe site-ul UFCR: https://www.ufcr.ro/magazin/index.php?act=bilete&idg=2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO