Încep înscrierile pentru competițiile organizate de columbodromul MIRA

Iubitorii sportului columbofil sunt invitați, ca în fiecare an, să își înscrie porumbeii în Campionatul FCI World Championship, FCI World YOUTH, FCI European Championship și FCI European Championship YOUTH, competiții găzduite de MIRA, unul dintre cele mai prestigioase columbodroame FCI din lume.

Loturile pentru campionatele FCI World și FCI European sunt separate și fiecare lot este format din 30 de porumbei pentru campionatele principale și 15 porumbei pentru campionatele de tineret. Un crescător poate trimite porumbei pentru ambele competiții, dar trebuie să plătească o taxă de înscriere de 30 de euro pentru fiecare porumbel acceptat. UFCR va suporta costul transportului porumbeilor până în Portugalia, iar puii vor fi colectați în perioada 01.04 – 20.04.2022. „Așteptăm, ca în fiecare an, participarea unor crescători de valoare în acest campionat, care să duca din nou România pe cel mai înalt podium în campionatele organizate la Mira. Să ne aducem aminte de rezultatele extraordinare obținute de columbofilii români în anul 2022“, a declarat Alexandru Huzu, vicepreședinte al UFCR și responsabil cu columbodroamele. De menționat că, în sezonul precedent, țara noastră a fost reprezentată la MIRA de 20 de echipe românești, care au aliniat la startul competițiilor un număr de 113 porumbei. După zborurile finale, România a obținut rezultate excepționale, dovedind tuturor atât calitatea porumbeilor din țara noastră, cât și calitatea crescătorilor noștri.
Mai multe informații se pot obține adresa de e-mail alexandru.huzu@yahoo.com sau la numărul de telefon 0745107101 după ora 17:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO