Licitația caritabilă „ÎNVINGEM COVID – 19 ÎMPREUNĂ”, inițiativa FNCPR de a da o mână de ajutor societății românești lovită de pandemie

Pandemia de coronavirus COVID-19 cu care ne confruntăm în aceste săptămâni scoate la iveală o latură mai puțin cunoscută a columbofililor. La inițiativa lui Marius Boboc și a conducerii Federației Naționale a Çrescătorilor de Porumbei din România,, zeci de campioni din România și din străinătate participă la o licitație caritabilă, oferind câte un pui gratuit. Sumele pentru care vor fi vânduți porumbeii vor fi donate fundației „Prețuiește Viața”, coordonată de Andreea Marin, care îi va redirecționa ulterior către cei grav afectați de această criză.

În acest moment, pe site-ul oficial al Federației Naționale a Crescătorilor de Porumbei din România se desfășoară prima parte a licitației caritabile „ÎNVINGEM COVID – 19 ÎMPREUNĂ”, care își propune să adune cât mai multe fonduri pentru a veni în sprijinul oamenilor afectați de COVID-19, cadrelor medicale, dar și tuturor celor care trec prin momente grele. Campioni naționali ai României și crescători străini s-au oferit să trimită pui pentru această licitație caritabilă, dovedind solidaritate cu cei care au nevoie de ajutor. „COVID-19 este o amenințare pentru umanitate. Acesta este motivul pentru care fiecare dintre noi trebuie să ne angajăm în această luptă. La inițiativa lui Marius Boboc, columbofil român stabilit în Belgia, FNCPR va organiza o serie de licitații având ca scop strângerea de fonduri care să ajute în lupta cu această pandemie care a debusolat totul. Invităm toți columbofilii cu rezultate de top 10 național să se alăture cauzei noastre. Mulți dintre ei au și făcut acest lucru și încep să participe și crescători importanți din alte țări. De asemenea, este important să și vindem acești pui. Prețurile sunt mai mult decât accesibile, mult sub o licitație în condiții normale. Columbofilii români pot face o faptă bună atât donând un pui pentru licitație, cât și cumpărând. Absolut toți banii strânși din licitații sau donații, vor fi puși la dispoziția fundației „Prețuiește Viața” care ulterior îi va dona sub formă de bani sau materiale, acolo unde este nevoie. Mulțumim tuturor celor care au răspuns pozitiv acestei inițiative și vă invităm, pe cât mai mulți, să veniți alături de cauza noastră”, a declarat Marius Tunduc, președintele Federației Naționale a Crescătorilor de Porumbei din România. Un apel a lansat și prim-vicepreședintele Federației Naționale a Crescătorilor de Porumbei din România, Florin Gătejescu, invocând situația dificilă în care se află țara noastră. „Le mulțumesc personal colegilor noștri, olimpici și campioni naționali, frații Oprișescu, Adrian Cîrciumaru, Florin Cioacă, Gelu Vochin, Ionuț Cîrciumaru și Poenaru Constantin pentru gestul lor excepțional de a dona pui di campionii lor pentru licitația caritabilă. România are nevoie, și în viitorul apropiat lucrurile se vor agrava, de orice leu pentru ajutorarea celor bolnavi. Vă mulțumesc mult pentru gestul vostru. Cu toții suntem mândri de voi”, a precizat acesta.

Licitația poate fi urmărită accesând linkul postat mai jos, iar pentru cei care vor să doneze inclusiv sume de bani, a fost deschis un cont special, RO14RZBR0000060009735643 – RAIFEISEN BANK, cu mențiunea „Pentru campania Învingem Împreună”.

https://www.federatianationalacolumbofila.ro/licitatii_porumbei/index.php?act=licitatii&id=30

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO