Să ne pregătim de sărbătoare: Gala Campionilor 2020 – 7 august, la Ploiești

Mult-așteptata Gală a Campionilor, sezonul 2020, va avea loc la începutul lunii august. Evenimentul, în cadrul căruia vor fi premiați columbofilii care au performat în sezonul 2020, se va desfășura în incinta complexului Royal Events din Ploiești, sâmbătă 07 august, începând cu ora 19:00.

Nevoită să amâne cel mai important eveniment festiv pe care îl organizează din cauza pandemiei, Federația Națională a Crescătorilor de Porumbei din România își va premia, totuși, columbofilii care au ocupat una dintre treptele podiumului național în sezonul 2020. Gala Campionilor, sezonul 2020, va fi găzduită de complexul Royal Events din Ploiești, în seara zilei de sâmbătă, 07 august.

Andreea Marin și Loredana Groza, „gazdele” evenimentului

Așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani, Gala Campionilor va fi moderată de cunoscuta vedetă de televiziune Andreea Marin. Rând pe rând, campionii României din sezonul 2020 vor fi chemați de „Zână” pentru a-și ridica meritatele trofee, iar atmosfera va fi întreținută de o altă vedetă de notorietate, Loredana Groza. Prezența acesteia este sponsorizată de către SC Oltina SRL, societate patronată de columbofilul prahovean Cosmin Olteanu, unul dintre sponsorii principali ai întregului eveniment. „Am așteptat ca restricțiile impuse de autorități în această perioadă pe care o traversăm să se relaxeze suficient încât să ne premiem campionii așa cum se cuvine. Este o muncă enormă să câștigi un trofeu național și era păcat ca aceia care în sezonul trecut au reușit o astfel de performanță, unii chiar în premieră, să nu fie răsplătiți pe măsura efortului și a meritelor. Îi așteptăm pe toți sâmbătă seara, pe 07 august, să celebrăm împreună performanța în sala de evenimente a complexului Royal Events din Ploiești. Ne va fi alături gazda noastră, Andreea Marin, dar și Loredana Groza, pentru ceea ce va fi, cu siguranță, o seară de neuitat”, a declarat Marius Tunduc, președintele Federației Naționale a Crescătorilor de Porumbei din România.

În perioada următoare mai multe detalii despre Gala Campionilor vor fi afișate pe site-ul Federației. De asemenea, amintim faptul că un bilet (single) costă 300 lei, un bilet pentru familie costă 500 lei, iar pentru copii, 100 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO