Ceasurile TOPIGEON, distribuite din acest an de SC TOPIGEON SRL

Reporter: Bună ziua, domnule Marta, bine v-am regăsit! Ce înseamnă pentru columbofilii români faptul că firma SC Topigeon SRL a semnat un contract de exclusivitate în ceea ce priveşte distribuţia ceasurilor şi accesoriilor TOPIGEON?
Daniel Marta: Bună ziua! După cum ştim, contractul dintre Federaţia Naţională a Crescătorilor de Porumbei din România şi firma taiwaneză care produce sistemele TOPIGEON s-a încheiat la sfârşitul anului. Totuşi, federaţia nu a vrut să lase columbofilii din România fără suport din partea firmei taiwaneze şi a căutat o soluţie care să asigure o continuitate în ceea ce priveşte comercializarea sistemelor Topigeon, a accesorilor şi consumabilelor necesare bunei funcţionări a acestor sisteme. Astfel, a apărut firma SC Topigeon SRL România care, începând din acest an, comercializează în exclusivitate sistemele TOPIGEON şi toate accesoriile necesare utilizării acestora.

R.: Ce reprezintă Topigeon pentru crescătorii români?
D.M.: Sincer, TOPIGEON a însemnat o mare oportunitate pentru columbofilii români. Produsul firmei taiwaneze a reprezentat şi reprezintă cea mai ieftină opţiune în ceea ce priveşte ceasurile electronice, în condiţiile unor standarde de calitate şi siguranţă foarte înalte. Cu toţii ne amintim cea mai mare fraudă descoperită de către conducerea federaţiei în urmă cu doi ani, cred, Operaţiunea VLAD ŢEPEŞ. Ei bine, fără calitatea sistemelor TOPIGEON şi suportul acordat de specialiştii taiwanezi, descoperirea acelei hoţii ar fi fost practic imposibilă. A fost cea mai concludentă dovadă a faptului că vorbim despre un sistem de cronometrare foarte sigur, performant, la un preţ adecvat bugetului columbofililor români.

R.: Având în vedere că până acum columbofilii se adresau asociaţiiilor teritoriale sau federaţiei pentru a-şi achiziţiona ceasuri şi/sau consumabile, cum trebuie să procedeze în viitor?
D.M.: Aşa după cum am menţionat, în prezent Federaţia nu mai are un contract cu firma taiwaneză, fapt pentru care îi rog pe columbofili să mă contacteze pe mine direct, telefonic sau pe mail, pentru orice fel de informaţii sau solicitări de produse TOPIGEON. datele de contact le pot găsi pe site-ul www.topigeon-oficial.ro, acolo unde există şi un magazin on-line de unde pot fi cumpărate sistemele şi accesoriile. Comenzile de ceasuri sau acesorii plasate în magazinul on-line sau telefonic, la mine, vor fi onorate în 2-4 zile lucrătoare. Vreau să precizez că, în continuare, garanţia pentru produsele TOPIGEON este de 2 ani, urmând ca firma noastră, SC Topigeon SRL, să asigure garanţia şi post-garanţia. Ceasurile în garanţie defectate, care nu pot fi reparate de către specialistul nostru, domnul Ion Pantea, vor fi inlocuite cu unele noi aflate în stocul nostru fără nicio cheltuială în plus din partea clientului.

R.: Cât timp va exista un suport din poartea firmei SC Topigeon SRL pentru crescătorii români care au sisteme Topigeon sau care doresc să îşi achiziţioneze?
D.M.: Contractul nostru cu firma producătoare este unul pe o perioadă nedeterminată. Taiwanezii ştiu potenţialul pieţei româneşti şi acum, când sunt deja lideri, îşi doresc o şi mai mare implicare. În aceste condiţii, cu siguranţă lucrurile vor merge înainte mulţi ani de acum încolo. De altfel, în discuţiile mele cu ei, mi-au spus că vor să folosească România ca un cap de pod pentru o dezvoltare agresivă în toată Europa.

Rep.: Mulţumim mult pentru aceste informaţii care lămuresc în totalitate lucrurile în ceea ce priveşte sistemele de cronometrare TOPIGEON. O zi bună vă doresc!
D.M.: Şi eu vă mulţumesc mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO