FCI caută controlori pentru sezonul 2023

Federația Columbofilă Internațională, organizatoare a competiției FCI Grand Prix One Loft Race, unul dintre cele mai prestigioase și bine organizate campionate din arena sportului columbofil internațional, au lansat un apel pentru columbofilii care doresc să devină controlori în sezonul 2023.

Responsabilitatea unui controlor FCI este de a supraveghea bunăstarea porumbeilor din columbodroamele înscrise în competiție de-a lungul sezonului, de a controla antrenamentele și toate cursele, de a controla porumbeii în cursa finală, precum și înregistrarea corectă a rezultatelor. Totodată, ei vor observa funcționarea curselor pe tot parcursul anului, asigurându-se că acestea sunt organizate în conformitate cu sistemul de evaluare al FCI și vor oferi sfaturi organizatorului, dacă este necesar, pentru a asigura succesul cursei.
Trebuie precizat că postul nu este remunerat, însă controlorii se vor bucura de anumite beneficii, precum acoperirea costurilor de deplasare pentru cursa finală de către FCI, acoperirea costurilor de cazare, mâncare, deplasare în țară/sau transfer de la aeroport la columbodrom ori invitații la olimpiade (bilete de intrare la expoziție).

Cerințele pentru a persoanele interesate includ cel puțin 3 ani de experiență în sportul columbofil, capacitatea de a comunica în engleză, cunoștințe de bază în IT, atitudine de lucru orientată spre detalii, capacitatea de a călători în afara țării de reședință, motivare, imparțialitate și ambiție.
Procedura de aplicare presupune, printre altele, completarea unui formular de înscriere disponibil prin intermediul următorului link: https://forms.gle/c3qsTog4mFJqq4F5A, precum și trimiterea unui CV. Data limită de depunere a cererii este 18 martie 2023, iar candidații selectați pe lista scurtă vor fi informați prin e-mail să participe la un training obligatoriu organizat de către FCI.

Mai multe informații puteți afla aici:
e-mail: managementgp@pigeonsfci.org
WhatsApp: +36307997433

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO