Florea Sorin „recidivează” la South Africa Million Dollar Pigeon Race

Team Florea Sorin a mai adăugat azi un super rezultat la cursele de columbodrom, de data aceasta la unul dintre cele mai titrate columbodroame din lume. În această dimineață, Florea Sorin a câștigat cea de a treia etapă a columbodromului South Africa Million Dollar Pigeon Race și, în același timp, mașina pusă în joc. Este deja a doua oară când Florea Sorin câștigă marele premiu al unei curse la South Africa Million Dollar Pigeon Race, după ce în 2016 reușea aceeași performanță.

Columbodromul South Africa Million Dollar Pigeon Race și-a disputat azi cea de a treia etapă oficială. Pentru acest concurs, care a avut distanța de 264 de km, au fost angajați 2071 de porumbei rămași în competiție. Lansarea s-a făcut la ora 05:30, iar primii porumbei au început să sosească după aprope trei ore de zbor. Marele câștigător, porumbelul lui Florea Sorin, a fost înregistrat la 08:18:29, după 2h și 48 de minute de zbor, cu o viteză medie de 1566,78 m/m. El este un nepot al celebrului Il Ragno, reproducător de bază în volierele Team Florea Sorin și probabil unul dintre cei mai buni porumbei originali De Rauw-Sablon din lume. Cu acest rezultat, coroborate cu evoluțiile foarte bune de la celelalte două curse oficiale și de la antrenamente, Team Florea Sorin are unul dintre cele mai bune sezoane în Africa de Sud și devine foarte bine cotat pentru cursa finală a columbodromului. „Porumbelul este un nepot al lui Il Ragno și a concurat foarte bine la antrenamentele făcute acolo și la cele două etape desfășurate până acum. Până la marea finală mai sunt încă două curse, la care sper ca porumbeii noștri să evolueze la fel de bine și să reușească performanțe de apreciat, mai ales că în Africa de Sud concurența este una incredibilă. Toți marii crescători de porumbei participă aici, iar un astfel de rezultat ca cel de azi nu poate decât să mă facă foarte fericit. Pot să spun că am recidivat frumos, după ce în 2016 am câștigat mașina pusă în joc tot la a treia cursă”, a precizat Florea Sorin.

Este al doilea rezultat important al porumbeilor lui Florea Sorin la etapele columbodromului South Africa Million Dollar Pigeon Race, după ce în 2016, tot Hot Spot 3, „African Pearl” câștiga un Mercedes AMG GT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO