Două branduri renumite, Topigeon și Bricon, prezente la Expoziția Națională de la Brașov

Două dintre cele mai cunoscute tipuri de ceasuri constatatoare și, totodată, două dintre cele mai folosite de către columbofilii români sunt sistemele de cronometrare Topigeon V8 și Bricon. Ca de fiecare dată, reprezentanții celor doi producători se vor afla la Expoziția Națională de la Brașov, de unde doritorii vor putea să achiziționeze atât pachetele complete de constatare, cât și diferite accesorii separate, să ceară informații suplimentare sau să facă comenzi.

Încă de la apariția sa pe piața din România, ceasul Topigeon V8 a deschis o nouă eră în mediul columbofil român. Deși se cunoaște foarte bine deja, la momentul apariției, ceasul V8 venea cu o serie de funcții speciale, atât pentru constatarea și anunțarea porumbeilor, cât și pentru a ușura munca fiecărui crescător. Anunțarea prin SMS, transmiterea live în clasament, desigilarea direct de acasă sau ecranul ceasului, color și cu touchscreen, i-au convins pe mulți dintre crescătorii români să își achiziționeze un astfel de sistem.

Peste 2.500 de columbofili români folosesc deja ceasul Topigeon V8

Federația Națională a Crescătorilor de Porumbei din România este unicul distribuitor al sistemului de constatare Topigeon V8. Ca atare, doar prin reprezentanții Federației Naționale se poate comanda un ceas V8. La Expoziția Națională de la Brașov de săptămâna viitoare va fi amenajat special un stand unde mai multe persoane vă vor sta la dispoziție pentru orice informație de care aveți nevoie. Pentru cei care nu cunosc foarte bine în ce constă un sistem de constatare Topigeon, dar doresc să achiziționeze unul, trebuie să amintim că pachetul este format din următoarele componente: Ceasul iPigeon V8, trapa de 1 câmp, cablu (5 m), plus o geantă de protecție pentru ceas. Suplimentar, se mai pot achiziționa trape de 4 câmpi (56 x 17 cm), acumulator extern, care asigură funcționarea ceasului timp de 5 ore, cipuri și un suport special pentru ceas.

Mugur Boca, reprezentant Bricon: „Vom avea reduceri între 5 și 10% la toate produsele!”

Cel mai utilizat sistem constator din România la nivelul Federației Naționale a Crescătorilor de Porumbei din România este cel produs de Bricon. Foarte recent, compania belgiană Bricon a lansat la rândul său un nou model de ceas constatator, care poate transmite live în clasament sosirile porumbeilor. Este vorba de modelul Bricon X-treme și foarte important de reținut este că în legătură cu acest model, producătorii au stabilit o ofertă specială. „La Brașov vom putea să preluăm, pentru cine dorește, modelul clasic de ceas Bricon Speedy și, pentru o diferență de 225 de euro, se poate achiziționa ultimul model de ceas, Bricon X-treme, care se poate conecta la calculator și care transmite live în clasament sosirile porumbeilor. Ceasul Speedy dat la schimb trebuie să fie în perfectă stare de funcționare, chiar dacă este uzat sau vechi”, a precizat Mugur Boca. Cu alte cuvinte, pentru cine dorește să achiziționeze ultimul model de ceas Bricon, există posibilitatea să o facă pentru un preț mult mai redus. Noul Bricon X-treme poate fi achiziționat la schimb cu un ceas Speedy folosit, dar perfect funcțional, plus o diferență de 225 de euro. „Vom avea reduceri între 5 și 10% la toate produsele. La antene, de exemplu, vor fi reduceri de 10% indiferent de model. De asemenea, prețul unui cip Bricon 5000 la expoziţie va fi 6,75 lei, față de 7,40 lei cât este în mod normal”, a adăugat Mugur Boca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO
ro_RO